Els

Ik werk al 28 jaar in het ABVV als begeleider van mensen op de arbeidsmarkt. Sinds kort geef ik ook loopbaanbegeleiding, een job die ik met veel plezier doe. Ik besef dat het voor veel mensen minder evident is om plezier te beleven aan het werk. Jammer genoeg ontmoette ik al veel mensen die in schrijnende arbeidssituaties terechtkomen.

Voor zij die dit wensen te veranderen, help ik graag uitzoeken wat hun kwaliteiten zijn en wat hen energie geeft. Ik zorg ervoor dat dit wordt omgezet in een realistisch actieplan om mee aan de slag te gaan.

Via diverse coachingopleidingen leerde ik mensen ondersteunen bij het maken van realistische loopbaankeuzes. Ik werk oplossingsgericht en sterk waarderend. Ik ga ervan uit dat je maar echt gelukkig kan worden als je zoveel mogelijk je leven in eigen handen neemt. Mensen appreciëren mijn warme en persoonlijke stijl van begeleiden. Ik durf te stellen dat ik altijd oprecht betrokken ben.

Ik ben tevreden als mensen zich bewust worden van wat ze willen, zelf hun kwaliteiten inzien, meer zelfvertrouwen hebben, durven kiezen voor zaken waarvan ze meer energie krijgen en concrete stappen zetten.


 

Maak een afspraak Al onze loopbaanbegeleiders

Maak kennis met ABVV Loopbaanbegeleiding

Wat houdt dat gesprek in? Privacy