Helen

Na mijn studies Sociaal Agogisch Werk werkte ik als individueel begeleider in de hulpverlening. Ik behaalde ook een certificaat als familiale en sociale bemiddelaar. Binnen het ABVV heb ik daarna werkzoekenden en jongeren begeleid, en nu ook werkenden. Ik hou van de diversiteit aan mensen die ik begeleid: iedereen heeft zijn eigen verhaal met eigen waarden en normen. Hier haal ik mijn energie uit.

Eerlijk gezegd ben ik niet het type dat zich aan één bepaalde methodiek houdt. Ik pas me aan de stijl van de cliënt aan. Ik gebruik verschillende methoden en wissel graag af. Als iets niet goed werkt bij de persoon die ik begeleid, probeer ik iets anders. Zo bouw ik een goede relatie op met de persoon in kwestie.

Ik gebruik ook graag humor in mijn begeleidingen om het ijs te breken. Verder vind ik het belangrijk om realistisch te zijn en hou altijd rekening met de mogelijkheden op de arbeidsmarkt en de persoonlijke omstandigheden van de cliënt.

Ik wil dat mensen steviger in hun schoenen staan om de knoop door te hakken. En ik ben nog meer tevreden als mensen hun netwerk durven te gebruiken om nieuwe jobmogelijkheden te ontdekken.


Mijn favoriete quote:
In order to spread your wings, you must leave your safe haven.

Maak een afspraak Al onze loopbaanbegeleiders

Neem contact op met ABVV Loopbaanbegeleiding

  • DD slash MM slash YYYY
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat houdt dat gesprek in? Privacy