Kenny

Locatie Antwerpen

De job als loopbaanbegeleider is mij op het lijf geschreven. Ik haal volop voldoening uit het kunnen helpen van mensen, door te luisteren naar hun verhaal en door hen te adviseren bij hun loopbaankeuzes. Werknemers zo goed mogelijk informeren zodat ze zélf de juiste keuzes kunnen maken, vind ik enorm belangrijk. Focussen op de toekomst en geen enkele optie uitsluiten, is daarbij heel belangrijk.

De ideale carrièremogelijkheden onderzoeken is één ding, maar daar stopt het niet bij. Het is enorm belangrijk om ervoor te zorgen dat iemand zich goed voelt in zijn of haar job en (terug) werkplezier vindt. Ik hanteer daarom een grondige aanpak waarbij we onder andere samen gaan kijken wat het persoonlijkheidstype, de werkervaring en opleiding van mensen is. Pas als we samen alles in kaart hebben gebracht, kan iemand die loopbaanbegeleiding volgt de juiste keuze maken.

Ik krijg vaak te horen dat mensen meer overzicht en bevestiging hebben gekregen na een traject, maar vooral ook nieuwe inspiratie en een geruststellend gevoel om hun loopbaan weer te laten bloeien.


Mijn favoriete quote:
Als iedereen hetzelfde denkt, dan is er iemand niet aan het nadenken. 

Maak een afspraak Al onze loopbaanbegeleiders