Rebecca

Locatie Antwerpen

Loopbaanbegeleiding is met hulp en ondersteuning van een coach jezelf aan het denken zetten. Zo word je bewust gemaakt van verschillende opties die je zelf misschien niet zag.

Via oefeningen kom je alles te weten over wie je bent, wat je kan en wat je wil. Soms zal dit confronterend zijn, maar groeien als persoon betekent ook dat je weet wat je valkuilen zijn.

Tijdens mijn studies Master in de Psychologie kreeg ik een antwoord op interessante vragen zoals ‘Hoe zit de mens in elkaar?’ en ‘Hoe komt het dat sommige mensen vast lijken te zitten in bepaalde situaties?’. Als loopbaanbegeleider zet ik deze kennis om in de praktijk. Het is boeiend om te zien hoe mijn aanpak cliënten in enkele coachingsuren vooruit helpt.

Soms zitten mensen ook met persoonlijke blokkades die we in een loopbaanbegeleiding niet opgelost krijgen, maar die ik wel benoem. Dan verwijs ik door naar de juiste persoon.

Ik geloof in mensen en steun hen om beslissingen te nemen. Eigenlijk worden mensen op die manier coach van zichzelf. Het is fantastisch als ze net dat tikkeltje krachtiger buiten stappen dan dat ze binnen zijn gekomen. Daar doe ik het voor.


Mijn favoriete quote:
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid.
(Albert Einstein)

Maak een afspraak Al onze loopbaanbegeleiders