Dringend nood aan verlof?

Oef, de vakantie is in zicht. Al ziet onze zomervakantie er tijdens corona natuurlijk wat anders uit. Misschien heb je de afgelopen maanden extra hard moeten werken of had je de pech om je job (tijdelijk) te moeten stopzetten.

Krijg je nu al stress van wat er op je afkomt na de zomer? Dan is het misschien een goed idee om al eens na te denken over wat je opties zijn op de arbeidsmarkt.


Informeer je over de arbeidsmarkt

Nu er zoveel economische onzekerheid is, is het goed om zelf al vooruit te plannen en eens na te denken over je loopbaan. Een ABVV-loopbaanbegeleider gaat samen met jou op zoek naar je talenten, waarden, ambities en motivatie. Je krijgt ook antwoorden op praktische vragen over de arbeidsmarkt en je krijgt informatie over soft skills & 21ste eeuwse vaardigheden. Je maakt enkele opdrachten die je meer inzicht geven in wie je bent, wat je goed kan en wat je precies wil in je loopbaan. Op het einde maak je zelf een concreet actieplan.

Online loopbaanbegeleiding

We bieden een volwaardige online loopbaanbegeleiding aan voor wie liever niet naar onze kantoren komt. Zo is er geen enkel risico om besmet te worden. Je hebt enkel een smartphone, tablet of pc nodig met een camera en een internetverbinding. Een gemiddeld videogesprek duurt 1 tot 1,5 uur. Je loopbaanbegeleider zal je persoonlijk begeleiden om het eerste videogesprek te starten. Je zal de oefeningen digitaal kunnen invullen of thuis zelf afdrukken. Je kan er ook voor kiezen om de loopbaanbegeleiding later nog verder te zetten in onze kantoren.

Wil je toch liever een face-to-face gesprek ter plaatse? Ook dat is nog mogelijk, maar enkel op afspraak en met bijkomende veiligheidsmaatregelen die de loopbaanbegeleider je zal uitleggen.

Contact

Neem contact op met een loopbaanbegeleiders om na te gaan of je in aanmerking komt voor loopbaanbegeleiding. We werken met loopbaancheques die je onder bepaalde voorwaarden kan aankopen bij VDAB. Elke cheque kost €40 en geeft recht op 3 of 4 uur begeleiding.

*ABVV-leden die bij ons loopbaanbegeleiding volgen krijgen de cheques volledig terugbetaald*

Vul je gegevens in en een ABVV-loopbaanbegeleider zal je contacteren voor meer informatie.

Hou de moed er in!

Neem contact op met ABVV Loopbaanbegeleiding

  • DD slash MM slash YYYY
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.