Gratis loopbaanbegeleiding voor Antwerpenaren

Heb je geen recht op loopbaanbegeleidingscheques? Dan kan je dankzij Stad Antwerpen toch gratis loopbaanbegeleiding volgen, indien je sinds september 2020 minstens 1 dag tijdelijk werkloos geweest bent door corona.

Wees er snel bij want het aanbod is beperkt!


Wat kan loopbaanbegeleiding voor mij doen?

In veel sectoren en bedrijven is de toekomst door de coronacrisis onzeker. Maak jij je hierover ook zorgen? Kom dan langs en maak samen met een ABVV-loopbaanbegeleider een toekomstplan op. Samen zoeken we welke jobs bij je passen, waar je goed in bent en welke skills je nog verder kan ontwikkelen om meer kansen te grijpen op de arbeidsmarkt van morgen. Met loopbaanbegeleiding neem je je eigen toekomst in handen.

Waarom ABVV Loopbaanbegeleiding?

Bij ons is loopbaanbegeleiding geen praatuurtje over onrealistische dromen, want we werken naar een concreet actieplan. Met de nodige arbeidsmarktinformatie en sociaal-juridische begeleiding door verschillende ABVV-diensten kan je zelf stappen zetten.

Online loopbaanbegeleiding

We bieden een volwaardige online loopbaanbegeleiding aan voor wie liever niet naar onze kantoren komt. Zo is er geen enkel risico om besmet te worden. Je hebt enkel een smartphone, tablet of pc nodig met een camera en een internetverbinding. Een gemiddeld videogesprek duurt 1 tot 1,5 uur. Je loopbaanbegeleider zal je persoonlijk begeleiden om het eerste videogesprek te starten. Je zal de oefeningen digitaal kunnen invullen of thuis zelf afdrukken. Je kan er ook voor kiezen om de loopbaanbegeleiding later nog verder te zetten in onze kantoren.

Wil je toch liever een face-to-face gesprek ter plaatse? Ook dat is nog mogelijk, maar enkel op afspraak en met bijkomende veiligheidsmaatregelen die de loopbaanbegeleider je zal uitleggen.

Voorwaarden

  • Je komt in aanmerking voor het gratis aanbod van Stad Antwerpen als je gedomicilieerd bent in een gemeente met één van deze postcodes: 2000, 2018, 2020, 2030, 2040, 2050, 2060, 2100, 2140, 2170, 2180, 2600, 2610, 2660.
  • Je bent sinds september 2020 minstens 1 dag tijdelijk werkloos geweest door corona.
  • Je start de loopbaanbegeleiding voor 15 oktober 2021.

Je hebt recht op 4 uur gratis loopbaanbegeleiding bij ABVV Loopbaanbegeleiding. Werk je in één van de zwaarder getroffen sectoren zoals toerisme, horeca of de evenementensector? Dan kan je beroep doen op nog eens 3 uur loopbaanbegeleiding extra.

Contact

Ons kantoor bevindt zich in de Ommeganckstraat vlakbij Antwerpen Centraal. Neem contact op met een loopbaanbegeleiders om na te gaan of je in aanmerking komt voor de gratis loopbaanbegeleiding.

Vul je gegevens in en een ABVV-loopbaanbegeleider zal je contacteren voor meer informatie.

Neem contact op met ABVV Loopbaanbegeleiding

  • DD slash MM slash YYYY
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.