Testimonials

Qfor kwaliteitslabelABVV Loopbaanbegeleiding behaalde eind 2018 het Qfor kwaliteitslabel in de hoogste categorie onder de loopbaancentra: Platinum. De kwaliteit van onze begeleidingen is dus gegarandeerd.

 

9,1 score voor ABVV Loopbaanbegeleiding in de VDAB-klanttevredenheidsmetingBij de laatste klanttevredenheidsbevraging van de VDAB behaalden we een score van 9,1 op 10. Daarmee scoren we gemiddeld hoger dan de andere loopbaancentra.

 • Nikki(53)

  Voor mij is het een mooie ervaring geweest om te weten dat ik toch véél ambities heb die ik niet kan waar maken op mijn huidig werk. Ik heb geleerd hoe ik mijn doel kan bereiken om te doen wat ik écht wil.

   

 • Jacqueline(37)

  Dankzij de loopbaanbegeleiding durfde ik verder te kijken en iets te kiezen dat beter bij mij past, en toch praktisch haalbaar is. Ik heb ontslag genomen op mijn werk, waar ik echt vastzat, en ga nu een opleiding volgen om maatschappelijk werker te worden.

 • Nadya(48)

  Tijdens de loopbaanbegeleiding werd snel duidelijk dat er nog veel persoonlijke problemen in de weg stonden. Ik werd hier zeer goed in opgevangen en kreeg ook snel de raad om eens te denken aan professionele hulp. Dit leverde veel nieuwe inzichten op. Een korte omschrijving van mijn begeleider: TOP, professioneel, empathisch, weet perfect waar hij mee bezig is.

 • Renilda(52)

  Ik heb een nieuwe job gevonden waar ik mij 100% kan in vinden. Dankzij de begeleiding heb ik veel dingen over mezelf geleerd. Ik heb geleerd om voor mezelf op te komen.

 • Veerle(56)

  Ik heb een nieuwe job gevonden in de sector die ik graag wilde.

 • Myriam(45)

  De loopbaanbegeleiding heeft veel inzichten opgeleverd, een pak zelfvertrouwen en een boost voor mijn bestaande job.

 • Mario(55)

  Ik ben rustiger geworden en heb nieuwe inzichten gekregen. Ik weet nu dat ik ook iets anders kan dan de job waar ik aan vast zat.