Heb jij werkbaar werk? Doe de test

Kan je jouw job zoals die nu is blijven volhouden? Wil je te weten komen in welke mate je ideale job afwijkt van je huidige job?

Vul enkele eenvoudige vragen in en ontdek de vele tips over hoe jij je job werkbaarder kan maken! Deze gratis test duurt slechts 5 minuten en geeft je meteen advies op maat.

Wat is werkbaar werk? 

Werkbaar werk is werk dat boeiend blijft: je bent gemotiveerd én krijgt leerkansen.

Werkbaar werk mag je géén problematische stress bezorgen én je ervaart je werk-privébalans als evenwichtig.

Doe de gratis test

Er kunnen individuele verschillen zijn of je je werk als werkbaar ervaart. Daarom houdt onze test rekening met jouw persoonlijke situatie én voorkeuren.

Je krijgt een analyse én adviezen op maat.  In slechts 5 minuten kom je te weten waar het mis gaat en wat je eraan kan doen.

Blijf niet bij de pakken zitten! En doe de test via deze link.

Wanneer werkbaar werk een collectief probleem is…

verkeersbordwitAls blijkt dat je lang niet de enige bent op de werkvloer met een slecht werkbare job, is er mogelijks een collectief probleem. Heb je een syndicale delegatie in jouw bedrijf of organisatie? Kaart dit dan bij hen aan. Er zijn syndicale mogelijkheden om aan de werkbaarheid te sleutelen op de werkvloer. De diversiteitsconsulenten van het ABVV bieden hiervoor ondersteuning aan delegees.

Ben je zelf delegee? Bestel dan onze brochure: ‘Werkbaar werk voor iedereen’. Je vindt er alvast tien tips in om ook op jouw werkvloer aan de slag te gaan rond werkbaar werk.