Huishoudhulp op zoek naar iets anders

Wie werkt als huishoudhulp met dienstencheques weet dat de job fysiek en emotioneel heel zwaar kan zijn. Soms is het dus beter om op zoek te gaan naar iets anders. De ABVV-loopbaanbegeleiders kunnen je hiermee helpen.

Angelina (49) kan alleen nog deeltijds werken na een knieoperatie. Op het einde van de loopbaanbegeleiding start ze een opleiding als ‘keukenmedewerker’ want die job is minder belastend voor haar knie.

Kim (36) wil graag eens iets anders doen. Tijdens de loopbaanbegeleiding volgt hij een pc-cursus. Daarna zal hij een opleiding volgen om in de zorgsector te kunnen werken.

Hafida (42) moet stoppen als huishoudhulp na een ernstige navelbreuk. Tijdens de loopbaanbegeleiding start ze een korte opleiding voor ‘Sociale tolk’ bij het Agentschap Integratie en Inburgering. Ze kreeg toestemming van de mutualiteit.

Samen met met de loopbaanbegeleider zoek je een oplossing voor je eigen situatie.

We werken met loopbaancheques die je kan kopen bij VDAB voor 40 euro. Geen recht op een loopbaancheque? Dan helpen onze loopbaanconsulenten je tijdens een gratis loopbaanadviesgesprek.


Contactformulier

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.