Joke

Locaties Aalst Gent

Loopbaancoaching dat is ontdekken dat je meer kan dan je dacht. Als cliënten terug durven op te komen voor zichzelf, dan ben ik trots als loopbaanbegeleider. Want dat is voor mij het bewijs dat je (terug) gelooft in jezelf en je weet welke stappen er nodig zijn om te geraken waar je moet zijn.

Ik heb mij in mijn hele loopbaan al ingezet voor anderen. Mijn passie is mensen begeleiden, ondersteunen én adviseren zodat zij hun plek (opnieuw) vinden op de arbeidsmarkt. Ik heb oog voor iemands kwetsbaarheid, maar tegelijkertijd focus ik op wat kan. Ik kies dus voor een begeleiding vanuit de sterktes en competenties van mijn cliënt vanuit het oplossingsgericht coachen. Zo komen mijn cliënten zelf tot oplossingen. Ik hoor van mijn cliënten dat het deugd doet om tijdens de begeleiding hun mogelijkheden te ontdekken.

Een loopbaanbegeleiding stopt voor mij niet bij het bepalen van een doel, maar bij de concretisering van een loopbaanplan in heldere tussenstappen. Die praktische ingesteldheid appreciëren mijn cliënten enorm.

Soms is er ondersteuning op een ander domein nodig om een loopbaan op de rit te krijgen. Als er meer hulp nodig is dan loopbaancoaching, dan verwijs ik met de grootste zorg door.


Mijn favoriete quote:
A goal without a plan is just a wish – Een doel zonder plan is slechts een wens.
(Antoine de Saint-Exupéry)

Maak een afspraak Al onze loopbaanbegeleiders