Sandra

Locatie Leuven

Sinds 2008 werk ik voor de dienst Loopbaanadvies voor regio Leuven. En eerlijk, ik doe nog steeds na al die jaren mijn job met veel plezier! Dit komt omdat ik dagdagelijks het belang ervaar als mensen tijdig, correct én in mensentaal informatie krijgen over hun rechten en plichten.

De ervaring leert mij dat de RVA-regelgeving niet altijd duidelijk is: wat men allemaal mag doen tijdens werkloosheid én wat men moet doen om in orde te blijven is niet evident.

Ik kan beroep doen op de expertise van al onze interne diensten zoals: dienst werkloosheid, juridische dienst, beroepscentrales enz. Zo hebben we een brede waaier van waardevolle en actuele informatie om je te ondersteunen en informeren.

Ook is de zoektocht naar een passende job leuker en gemakkelijker als je dat niet alleen moet doen, maar als je daarbij hulp krijgt.

Mijn persoonlijk doel is om iedereen preventief te weerhouden van schrijnende situaties en dit door te vermijden dat men in een situatie komt ‘had-ik-dit-geweten-dan-had-ik-het-anders-aangepakt’, want ook dàt is mijn job.

Maak een afspraak Al onze loopbaanbegeleiders